today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 10:11
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin Babalar Günü Kutlama Mesajı

Her yıl olduğu gibi bu yılda 2015 Haziran’ın 3. Haftası Pazar günü, “Babalar Günü” olarak kutlanıyor.

Hayatımızda önemli bir yeri olan babalarımızın bu özel günlerinde en içten duygularımızı dile getirmek ve onlara en güzel babalar günü sözleri ile hitap etmek, onları mutlu edecektir. Yüreğimizde çok özel bir yer tutan babalarımız, dünyada var olmamıza yüce rabbimizden sonra annelerimiz ve babalarımız vesile olmuşlardır. Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar. Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir.
Biz evlatların da üzerine düşen; Sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getiren fedakar, samimi, dürüst, dik duran, gece gündüz çalışan çocukları için varını yoğunu ortaya koyan babamızla gurur duyalım her zaman onurlandırarak yakışanı en iyi biçimde yerine getirelim.

Babalar günü vesilesiyle tüm babaların günlerini kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Hüseyin ŞANVERDİ
Belediye Başkanı