today26 Nisan 2024 Cuma Saat 03:37
Reyhanlı Belediyesi 23 Nisan Dolayısıyla Öğrencilere Tiyatrolu Motivasyon Sağladı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla minik öğrencilere tiyatro gösterisi ile motivasyon sağladı.

28 Nisan Cuma günü saat: 09:30 – 10: 30 – 11:30 ve 13: 30 saatlerinde Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen Tiyatro gösterisinde 23 Nisan’ a uygun olarak “Neşe doluyor İnsan” sözü yaşandı.

Düzenlenen tiyatroda minik yavrularımız gönüllerince eğlenip gösterilerin tadını doyasıya yaşadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; “Yavrularımız geleceğimizin teminatıdır. Onları ne kadar sağlam yetiştirirsek ülke geleceğimizde o kadar sağlam olur. Yavrularımızın yetişmesinde Eğitim- Öğretim ne kadar önemli ise onların sosyal ve kültürel etkinliklere katılımlarını sağlamak ve bu duyguları yaşatarak özgüven kazanmaları açısından o kadar önemlidir.

Dolayısıyla bizlerde yavrularımızın her zaman her sıkıntılarında yanlarında olduk bundan sonrada gururla olmaya devam edeceğiz.

Ayrıca; Yavrularımıza bu hizmeti sunan ve bu hizmette emeği geçen her bir kişiye Reyhanlı ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.