today26 Nisan 2024 Cuma Saat 12:42
Reyhanlı Belediyesi Araç Filosuna Yenileri Ekledi

14 Yıldır yaptığı devasa hizmetleriyle Reyhanlı’nın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, hizmetlerine yılmadan, bıkmadan, yorulmadan tüm hızıyla devam ediyor.
Her fırsatta hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen başkan Şanverdi, özellikle temzilik hizmetlerinin daha hızlı yapılabilmesi için Belediyenin araç filosuna bir yenisini ekleyerek Yol temizleme süpürge aracı aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şanverdi; "Halkımızın sağlığı her şeyin üzerindedir. Bu doğrultuda rutin olarak ilçemize yaptığımız temizlik hizmetlerinin daha hızlı yapılabilmesi için Belediyemize yeni süpürge aracı kazandırdık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.

Yeni süpürge aracının Belediyemize kazandırılmasına katkı sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Müsteşarı Sayın Mustafa Öztürk ve Hatay Milletvekilimiz Sayın Fevzi Şanverdi'ye teşekkür ediyorum" dedi.