today19 Nisan 2024 Cuma Saat 08:54
Reyhanlı Belediyesi "Daha Temiz Reyhanlı İçin'' Çalışmalarına Hız Verdi

Reyhanlı Belediyesi

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri “DAHA TEMİZ REYHANLI” için el ele vererek temizlik denetim çalışmalarına hız verdi.

Belediye Zabıta müdürlüğü ekipleri, İlçe genelinde cadde ve sokaklarda çevrenin sağlıklı, temiz bir ortam olarak korunmasını amaçlıyor.

Zabıta ekipleri tarafından Yapılan denetimler çerçevesinde dışarıya zamansız ve usulsüz biçimde çöp bırakan ev ve işyerlerine gerekli uyarılar yapılarak çöplerin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından alınması sağlandı.

Ayrıca; Apartman sakinleri, ev sahipleri ve iş yerleri sahiplerine Türkçe ve Arapça yazılı Temizlik hakkında broşürler dağıtılarak, İş yerleri sahiplerine belediyemiz tarafından dağıtılan çöp bidonlarına çöpleri atmaları hususu izah edilerek gerekli uyarılarda bulunuldu.

Reyhanlı Belediyesinin temizlik ve gıda denetimleri konusundaki başarılı çalışmaları da Reyhanlı halkı tarafından büyük takdir topladı.