today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 03:24
Reyhanlı Belediyesi, İlçe Halkına Hizmet Amaçlı Bir İş Makinesi Daha Kazandırdı

Reyhanlı Belediyesi İlçe halkına daha kaliteli hizmet sunabilmek için iş makinesi filosuna bir araç daha ekledi.
Reyhanlı belediyesi, Garaj amirliği envanterine kayıtlı olan iş makinelerini ihtiyaç önceliğine göre yenileyerek halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; "Garaj amirliğimiz envanterinde bulunan bazı iş makinelerimiz ekonomik ömrünü tamamladığından sürekli arıza veriyordu. Bu durumda halkımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini olumsuz yönde etkiliyordu. Bu sorunları gidermek adına bazı araştırmalar yaptık ve bu iş makinesi üzerinde karar kıldık. 185.000 TL tutarındaki bu aracımızı Devlet Malzeme Ofisinden temin ederek halkımızın hizmetine sunduk. Aynı zamanda 95.000 TL tutarındaki bir adet silindiri de DMO’ne sipariş verdik. Allahın izni ile en kısa zamanda onu da araç filomuza katarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.