today06 Mayıs 2024 Pazartesi Saat 21:35
Reyhanlı Belediyesi’nden "Hoş Geldin Bebek" Projesi

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Sosyal Belediyecilik anlayışına dayalı hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek "Hoş Geldin Bebek" projesini başlattı.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi; "Bu projeyle vatandaşımızın nasıl ki vefatında üstümüze düşen insani görevi yerine getiriyoruz aynı şekilde doğduğunda da bir vazifemiz olduğunu düşünmemiz gerekmektedir. Bu anlayışla yola çıkarak "Doğumdan Ölüme Kadar Hizmetinizdeyiz" fikriyle Reyhanlı'da kapı kapı dolaşarak yeni doğmuş bebeğin ihtiyaç duyabileceği bütün ürünleri kapsayan bir hediye paketi vermek ve ailelerin sevincine ortak olmak adına bu projeyi başlatmış bulunuyoruz" dedi.

"Her yeni doğum yeni bir umuttur" dedik ve İlçemizde yeni dünyaya gelen bebeklerimizi ve ailelerini ziyaret ederek yeni doğan bebeğin sağlıklı yetiştirilmesi ve büyümesi için Reyhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, konu ile ilgili eğitim almış personelimizle aileleri bilgilendirmekteyiz. Çocuklarımızı ilk andan itibaren hayata hazırlamak ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için yürüttüğümüz bu proje kapsamında ilçemizde yeni doğum yapmış anneler ve bebekleri ziyaret edilerek, Başkanımız Hüseyin Şanverdi tarafından "Yeni Doğan Tebrik Kartı" bebek bakım broşürü ve bebek bakım seti ailelere takdim edilecektir. Bebeklerimize hediyelerini sunarken, aynı zamanda ailelerin talep ve şikayetlerini alıp ilgili birimler vasıtasıyla çözüme kavuşması sağlanacaktır.

Bizlerin Amacı sağlıklı nesillerin yetişmesine vesile olmak ve ilçemizde sevgi dolu samimi ortamların oluşmasını, gelecek nesillere birlik ve beraberliğimizin devam etmesini sağlamaktır.