today26 Nisan 2024 Cuma Saat 03:55
Reyhanlı Belediyesi Yol Ve Parke Taşı Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Reyhanlı Belediyesi Kış mevsimi dolayısıyla yağışlardan tahrip olmuş yol ve sokaklarda onarım çalışmalarını devam ettirirken bir yandan da yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.

Bu çalışmalar kapsamında, Bağlar mahallesi 301. ve 304. Sokaklar ile Kurtuluş mahallesi 177. sokakta parke taşı onarım çalışmaları devam etmektedir.
Bu çalışmalara paralel olarak Yenişehir ve Bahçelievler mahallelerinde yol yapım çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir.
Yapılan bu çalışmalarla ilgili açıklama yapan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; “Yoğun kış mevsimi ile birlikte mahalle ve sokaklarımızda yollarımız ve döşenen parkelerimizde tahribatlar meydana gelmiştir.
Hemşerilerimizi çamur deryasından kurtarma adına devam eden parke taşı onarım ve yol çalışmalarımız bundan sonra da tüm hızıyla devam edecektir.
Elbette ki Kış mevsiminin ağır şartlarından dolayı bazı mahalle ve sokaklarımızda da bu tür tahribata uğramış mahalle ve caddelerimiz vardır.
Herkes tarafından bilindiği üzere, yağışlı havalarda yol bakım onarım çalışmaları çok sağlıklı yürüyemiyor. Hava şartlarının elverdiği durumlarda onarım ve yol yapım çalışmalarımıza kış mevsiminde de devam etmekteyiz.
Hemşerilerimizin gönülleri müsterih olsun, yaz mevsimine girdiğimizde tahrip olmuş bütün cadde ve sokaklarımızda onarım çalışmalarımız, Reyhanlı’mıza yol çalışmalarımız da devam edecektir” dedi.