today30 Nisan 2024 Salı Saat 06:17
Reyhanlı'da Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Sürüyor

Reyhanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeyi modern bir yapıya kavuşturmak ve estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Değirmenkaşı Mahallesi 310 Sokak ile Bahçelievler Mahallesi 273'üncü sokakta yapımı devam eden parke taşı döşeme çalışmasını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Başkanımız; Çalışan personele şunları söyledi. ''Arkadaşlar,hepinize kolay gelsin. Bu sıcak havada işinizin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ancak halkımıza hizmet etmek de kutsal bir vazifedir. Bu vazifeden el çekmek olmaz. Sizlerden ricam, zemini sağlamlaştırıp kota ayarını iyi verirseniz, yolda su birikmesini engeller ve yolumuzun daha uzun ömürlü olmasını sağlarız. Taşların arasına kumları doldurmanızda çok önemli bir husustur. Taşların boşluğunu alır ve gevşemesini engeller. Bu vesile ile de emeğiniz karşılığını bulmuş olur" dedi. Hepinize teşekkür ederim diyerek oradan ayrıldı.