today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 16:28
Reyhanlı’da Şehir İçi Trafik Lambalarının Bakımı Ve Onarımı Yapılıyor

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri ile Hatay Büyükşehir Belediye çalışanları tarafından şehir merkezinde kavşaklarda bulunan sinyalizasyon sistemlerinin bakımı ve onarımı yapılıyor.

Çalışmalar içersin de trafik lambalarının yer altında bulunan eskiyen elektrik kabloları ve tesisatı da yenileniyor.
Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Şehir merkezinde kavşaklarda bulunan sinyalizasyon sisteminin düzenli olarak bakım ve onarımının yapıldığı ve uzun süredir hizmet vermekte olan kavşakların sinyal altyapılarında zaman zaman yenileme ihtiyacı doğmaktadır. İhtiyaç halinde görevli ekiplerce gerekli incelemeler yapılarak kablolar yenilenmektedir. Kavşaklardaki trafik sinyal üniteleri ve sinyal lambaları, görevli ekiplerce periyodik olarak temizlenmektedir. Bu temizlik sayesinde kış şartlarında sinyal lambalarının görülebilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca trafiğin aksamaması için düzenli olarak lambaların çalışması sağlanmaktadır" diye belirtildi.