today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 07:48
Reyhanlı Gençlik Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve Reyhanlı İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Güler Yeni Mahalle’de inşaatı devam eden Gençlik Merkezinin şantiye alanına giderek incelemelerde bulundu.

Tamamlanması ile birlikte Reyhanlı’nın sosyal ve kültürel yaşantısına yön verecek olan Gençlik Merkezi, Reyhanlı’da spor ve sosyal etkinlikler için bir cazibe merkezi haline gelecek. Reyhanlı gençleri öncelikli olmak üzere, tüm halkın sosyal yaşam kalitesini artırması bekleniyor. Gençlik Merkezinin Reyhanlı’ya kazandırılması adına yoğun çaba ve gayret sarf eden Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi yapımı devam eden inşaata giderek yetkililerden bilgi aldı.

Bir süre yetkililerle görüşen Başkanımız, Gençlik Merkezinin yapım ve inşasında emeği geçen herkese Reyhanlı halkı adına teşekkür ederek, Gençlik Merkezinin biran önce faaliyete girebilmesi için şantiye yetkililerinden çalışmaları hızlandırma konusunda ricada bulundu.