today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 20:54
Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesinin Tapu Devri Yapıldı

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; “yaklaşık 30 yıllık bir hasretin bittiğine ve Reyhanlı esnafının Küçük Sanayi Sitesine kavuşacağını söyledi. Daha önce Maliye tarafından Belediyeye devredilen arsaların, Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen yazı ile Küçük Sanayi Kooperatifine tapu devri yapılmıştır. Sanayi esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkanımız; Sanayi esnafımızın hizmetine sunulmak üzere üyelerin katkıları ile 211 dönüm sanayi arsası tapusunun alındığını, 47 dönümlük arsanın ise tapu işleminin tamamlandığını. Toplam 258 dönümlük sanayi arsasına 76.000 metrekare kapalı alan inşaa edileceğini hatırlatan Başkanımız, ihaleye çıkarılacak ve en kısa sürede inşaata başlanılacak olan en az 100 M2’lik işyerlerinin yanında çıraklık okulu, eğitim binası, idari binalar ve cami de yapılacağını ifade etti.

Bakanlık tarafından tüm kontrollerinin yapıldığını ve projenin bitme aşamasında olduğunu dile getirdi. Bundan sonraki sürecin ihale aşaması olduğunu belirtti.

Ayrıca Kooperatif Başkanı Koray Döner, bu süreçte bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen her zaman arkamızda olan Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi’ye kendim ve esnafım adına --------- tüm kalbi duygularımla teşekkür ediyorum dedi.