today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 03:31
Şehidimizi Son Yolculuğuna Binler Uğurladı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü teror örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonlarda, zırhlı aracın geçişi esnasında yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde şehit olan Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu'nun naaşı Reyhanlı'da toprağa verildi.

20 Mart 2016 Pazar günü saat 14.00’te Reyhanli Merkez Mustafa Şevki Paşa Camisinde İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından tekbirler ve dualarla şehitliğe getirilen Şehit Kurtoğlu’nun naaşı, Yasin-i Şerif tilaveti ve edilen dualarla toprağa verildi.

Devletimizin bekası ve milletimizin huzuru yolunda vazife ifa ederken şehit düşen 37 yasındaki Uzman çavuş Kurtoğlu, evli ve iki çocuk babasıydı.

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi'nin de katıldığı törene, Hatay Valisi Ercan Topaca, 39. Mknz Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Milletvekilleri Serkan Topal, Birol Ertem, MHP Milletvekili Mehmet Ahzaroğlu, MHP eski M.Vekili A.Şefik ÇİRKİN, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Reyhanlı Garnizon Komutanı Binbaşı Hacı Nuri Ünal, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi parti temsilcileri yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.