today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 13:40
Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna Düzenlenen İftar Yemeği

Reyhanlı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı ile şehit yakınları ve gaziler bir araya gelerek aynı sofrayı paylaştı.
Yaşam Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Garnizon komutanı J.Yüzbaşı Hacı Nuri Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Ak parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, Belediye Meclis üyeleri, Kıbrıs ve Kore Gazileri ile şehit yakınları katıldı.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi; gazi ve şehit aileleri ile iftar öncesinde, masalarına giderek onlarla selamlaştı bir süre sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Şehit aileleri ve Gazilerimizin onuruna verilen iftar yemeğinde konuşan Başkanımız, "Ülke için canlarını ve kanlarını feda eden aziz şehitlerin yakınları ile yaralanan gazilerin acılarına ortak olmak adına bir araya geldiklerini ve aynı sofrayı paylaştıklarını belirten Başkanımız. Acılar paylaşıldıkça azalır. Bu İftar programında Şehitlerimizin emanetleriyle ve Gazilerimizle bir araya gelerek sohbet etme fırsatını yakaladım bu durumdan çok memnunum. Şehitlerimizin yerini elbette dolduramayız ancak hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağız, onlar bizden biri, birer aile fertlerimizdir." dedi.
İftar yemeğinden önce Mustafa Şevki Paşa Camii İmamı Abdulhamit Ekmen'in Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra ezan okundu ve misafirlerle birlikte iftar duası yapıldı.