today19 Nisan 2024 Cuma Saat 12:08
Şehit ve Gaziler Derneği Reyhanlı’da Açıldı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi Şehit ve Gazilere bir kez daha sahip çıktı. Belediye Binasında tahsis ettiği yerde, Şehit ve Gazilerin Derneği olan; Kıbrıs ve Kore'de Savaşanlar Yardımlaşma Derneği'nin kurulmasını sağladı. Mehteran takımının muhteşem gösterisi ve çok sayıda katılımcı ile açılışı yapılan dernek, tüm ihtiyaç ve taleplere cevap verecek.

Açılışa Belediye Başkanının yanı sıra Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler, Hatay Dernek Başkanı Behçet Narin, Reyhanlı Dernek Başkanı Ziya Güleroğlu, İl Genel Meclis ve Belediye meclis üyeleri, İlçe kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aktif olarak hizmet verecek olan dernek üyeleri ve başkanı yaptıkları konuşmada desteklerinden ötürü Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'ye teşekkürlerini sundular. Şanverdi yaptığı konuşmada Kıbrıs ve Kore'de Savaşanlar Yardımlaşma Derneği'nin kurulmasının öneminden bahsederek, her zaman desteğe hazır olduğunu belirtti. Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler de konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.