today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 11:34
Sevdiklerinizi Sevgi İzi İle Güvence Altına Alın

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Geçtiğimiz günlerde ilçemizde faaliyet gösteren özel rehabilitasyon merkezleri müdürleri ile görüşerek Sevgi İzi Projesini anlatmıştı. Okul müdürlerinin projeye tam destek verdiklerini, projenin biran önce hayata geçirilebilmesi için her konuda destek vereceklerini dile getirdiler.

Başkanımız; Sevgi izi Projesi kapsamında Belediye personelini görevlendirerek projeye start verdi. Görevlendirilen personelimiz proje hakkında gerekli bilgileri toplayarak Reyhanlı'da faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri yönetici ve öğretmenlerine, okul müdürlerine Sevgi İzi Projesi kapsamlı bir şekilde anlatılarak destek olmaları sağlandı.

Bu kapsamda Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim gören veya görmeyen Otizim, Down Senduromlu, Alzheimer(Demans) ve Zihinsel engelli tüm hasta yakınlarına ulaşılarak, Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne müracaat etmeleri durumunda onlara Sevgi İzinin hangi maksatlar için kurulmuş bir proje olduğu görsel bir şekilde slaytlarla sunum yapılarak anlatılması sağlanacaktır.

Belediyemiz nikah salonunda 14 Mart 2016 pazartesi günü Saat:10.00'da Sevgi İzi hakkında gerekli bilgiler slayt halinde anlatılacaktır, Otizim, Down Senduromlu, Alzheimer(Demans) ve Zihinsel engelli tüm - hasta ve hasta yakınları davetlidir.

Reyhanlı Belediyesi olarak amacımız İlçemizde, çevre mahallelerde ve köylerimizde ikamet eden hastalarımızın tamamını Sevgi İzi Projesiyle tanıştırarak - güvence altına almak, kayboldukları takdirde mağdur olma ihtimallerini en aza indirmektir.

Rehabilitasyon Merkezleri yöneticileri, Okul müdürleri, Mahalle ve köy muhtarlarından en önemli ricamız bu tarz hastası olan vatandaşlarımıza - ulaşılarak Belediyemize müracaatlarının sağlanmasıdır.