today26 Nisan 2024 Cuma Saat 11:59
Sünnet Etkinlikleri Devam Ediyor

Türk Askerinin Reyhanlı’ya Girişinin 74. Yıldönümü çerçevesinde Sünnet Şöleni gerçekleştiriliyor. 250 çocuğun sünnet edildiği şölen büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanlığı organizasyonu ile bu yıl 9.su gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde çocuklara sünnet kıyafetleri ve hediyeler alındı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, Türk Askeri'nin Reyhanlı'ya girişinin 74. yıl dönümü nedeniyle zabıta müdürlüğünce alınan kayıtlarla 250 Çocuğun 03 - 06 Temmuz tarihleri arasında sünnet edileceğini söyleyerek, geleneksel törenlerin gelecek yılda devam edileceğini bilgisini verdi. Çocuklara sünnet kıyafetlerinin yanında yazlık kullanabilecekleri birer pantolon, tişört ve ayakkabı hediye edildi.