today26 Nisan 2024 Cuma Saat 20:52
Terzihöyük İlköğretim Okulundan Teşekkür Ziyareti

Terzihöyük İlköğretim Okulunu temsilen; Müdür Levent Üzer, Öğretmen Miray Bakırbağ, Öğrenciler Ceren Kaya ve Zehra Gökalp Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’nin Terzihöyük İlköğretim Okuluna; Belediye – Okul işbirliği ile yaptırdığı Basketbol sahası ve kullanılan hazır betona ayrıca dış cephe boyasının yaptırılmasına istinaden Terzihöyük İlköğretim Okulunu temsilen Müdür, Öğretmen ve öğrencilerden oluşan temsili grup Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulundu. Müdür Levent Üzer ayrıca Reyhanlı’da yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, hizmetin devamını diledi. Öğrencilerle birebir --------- ilgilenen Başkanımız, ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade etti.