today26 Nisan 2024 Cuma Saat 05:56
Başkanımız İftar Çadırında Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; Reyhanlı Belediyesi İftar çadırında iftar yemeğine katılan konuklarını ağırladı. Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Eriş, İlçe esk. Emniyet Müdürü Sayın Aydın Yıldız, Ak Parti İl Başkanı Sayın İsmail Kimyeci, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Meclis üyeleri ve Ak Parti teşkilatı Reyhanlı İftar Çadırında buluştular.

400 kişilik İftar çadırında, vatandaşlarla iftar yapmaktan duyulan mutluluk dile getirilerek, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’ ye böyle bir organizasyonu gerçekleştirip, gelenek haline getirdiği için teşekkür edildi. Başkanımız da bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; “İl Başkanımız İsmail Kimyeci ve beraberindeki Merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Mübarek Ramazan gününde bizimle İftarda buluşmalarından ve onları ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz Bu mübarek günde aramızda bulundukları için kendilerine --------- teşekkür ediyorum.” Dedi. İftara kadar geçen sürede Kuran-ı Kerim okundu ve akabinde iftara geçildi.