today19 Nisan 2024 Cuma Saat 16:45
BAŞKANIMIZ MİMAR MEHMET ÇÜTER’İN 11 MAYIS REYHANLI ŞEHİTLERİNİ ANMA MESAJI

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter; 11 Mayıs 2013 tarihinde Reyhanlı'da düzenlenen hain saldırının 5. Yıl dönümü ile ilgili anma mesajı yayınladı.

Başkan ÇÜTER Mesajında; “Hain saldırının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen acımız hala ilk günkü tazeliğini koruyor. Ancak halkımız büyük bir sebatla acıya karşı direnerek, kısa sürede yaralarını sarmıştır.

11 Mayıs acısının yanı sıra Ülkemizin bekası için Türk Silahlı kuvvetlerimizin başlatmış olduğu Afrin Zeytin Dalı operasyonları sırasında Suriye tarafından Reyhanlı’mıza 50 adet roket ve havan mermilerinin düşmesi sonucu 4 kardeşimizi daha şehit verdik.

Hainlerin Ülkemizi yok etmek için Reyhanlı’yı baş role alıp fitne tohumları ekerek Hatay ve Ülkemizi yok etme emellerine karşı Serhat Şehrimiz Reyhanlı’nın Gazi insanları, Metaneti ve ferasetiyle fitne ve şer odaklarına fırsat dahi tanımayarak asil duruşunu sergilemiştir.

Bizler bu acıların biran önce dinmesini millet olarak hep birlikte temenni ediyoruz. Biz gerek ilçemizde yaşanan terör saldırısını, gerekse ülkemizin değişik yerlerinde ve değişik zamanlarında yaşanan terör saldırının menşeine, yapana, yaptıranına bakmaksızın tüm terör faaliyetlerini lanetliyoruz.

Huzur ve refah içinde, insanların çocukların kısacası tüm masum ve günahsız insanların öldürülmediği bir dünya istiyoruz.

Önümüzdeki süreçte de birlik ve dayanışma içinde Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağımıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle 11 Mayıs Şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla --------- anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun”dedi.

Mimar Mehmet ÇÜTER

Reyhanlı Belediye Başkanı