today26 Nisan 2024 Cuma Saat 12:38
Başkanımız Şehit Ailelerine İftar Yemeği Verdi

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ve Kaymakamımız Sayın Dr.  Yusuf Güler tarafından; Reyhanlı’daki Şehit ve Gazi ailelerine İftar yemeği verildi. Şehit ve Gazi Aileleri ile birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen iftar yemeğine; Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ve Kaymakamımız Sayın Dr.  Yusuf Güler’in yanı sıra; Vali Yrd. Sayın Mehmet Eriş, Binbaşı Sayın Bülent Gülbaz, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, Ak Parti ilçe teşkilatı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda daire amiri katıldı.

Gece İlahi ve dualarla başladı. Günün anlamına yönelik yapılan konuşmaların ardından, her birim amiri bir ailenin masasına oturmasıyla iftarlar açıldı. Birlik ve beraberliğin pekiştiği gece iyi dilek ve temennilerle --------- son buldu.