today28 Nisan 2024 Pazar Saat 16:25
Başkanımız Uzunköy Mahallesi'ndeki Çalışmaları Yerinde Denetledi

Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi, Uzunköy mahallesinde yapımı devam eden parke taşı döşeme işini yerinde denetledi. Ardından bir süre mahalle sakinleri ile görüşen başkanımız; ‘’ Uzunköy halkı olarak sizler hizmetin en iyisine, en güzeline layıksınız. Ben ve belediye personelimiz sizlere var gücümüzle hizmete devam edeceğiz.

Mahallemizin bütün ihtiyaçlarını karşılamak şüphesiz hepimizin arzu ettiği bir durumdur. Maalesef büyükşehir belediyesi üzerine düşen görevi yerine getirmemektedir. Büyükşehir Belediyesinin yapmaktan imtina ettiği hizmetleri de belediyemiz bütçesi ile yapmaya çalıştığımızda şuan olduğu gibi hizmetler biraz aksamaktadır. Sizlerden isteğimiz bize destek olmanız ve biraz sabırlı davranmanızdır. Allahın izni, sizlerin de desteği ile üstesinden gelemeyeceğimiz iş yoktur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘’Halka hizmet,hakka hizmet ‘’ ilkesi ile hareket etmekteyiz.’’ dedi. Mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılanan başkanımız, Halkın ısrarlı talebi üzerine en kısa zamanda döşenmek üzere 5000 metrekare yeni parke taşı sözü verdi. Ardından Müteahhit firma çalışanlarından bilgi alan  başkanımız; çalışanlara hitaben; '' Mahallemize yaptığımız bu hizmet, havaların yağışlı gitmesi  nedeni ile biraz gecikmiş olsa da, mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılanmaktadır. Bu hizmetin yapımında sizlerinde emeği geçmektedir. Mahalle halkı adına Sizlerden isteğimiz, taşların döşendiği zemini sağlamlaştırarak zaman içinde oluşabilecek çökmeleri engellemenizdir. Ayrıca yolun eğimini güzel ayarladığınız takdirde yağmur suyu birikmeyecek ve doğal olarak yolumuz daha uzun ömürlü olacaktır.’’dedi. Başkanımız; Parke taşı çalışmalarının ihtiyaç olan diğer mahallelerde de yapılacağını belirterek Nisan ayından itibaren yağışların azalmasıyla birlikte hem şehir merkezinde,hemde köy statüsünden yeni mahalle statüsüne dönüşen - yerleşim yerlerimizde hizmetlerimiz devam edecektir"dedi.  Başkanımız,beraberindeki heyet ile parke taşı yapılması planlanan sokakları kontrol etmesinin ardından mahalleden ayrıldı.