today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 01:19
Başkanımız, Yeni Ak Parti İl Başkanını Ziyaret Etti

Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi, beraberindeki heyet ile birlikte yeni Ak Parti İl Başkanı sayın Av. Ahmet Atıç' ı il başkanlığında ziyaret etti. Ziyarete başkanımızın yanı sıra Ak Parti Reyhanlı  İlçe eski Başkanı sayın Mehmet Hacıoğlu, Ak Parti yeni ilçe başkanı sayın Mustafa Yıldız ve sayın Özcan Ocakoğlu eşlik etti.

Başkanımız ''Ak Parti il Başkanlığı görevi öncelikle ailenize, partimize, ilimize ve memleketimize hayırlı olsun. Bu görevi başarı ile yürüteceğinizden hiç kuşkumuz yok. Görevinizin ağırlığının bilincindeyiz. Bu ağır görevde her zaman destekçiniz olacağımızdan endişeniz olmasın. Reyhanlı halkı, Partimizin kuruluşundan bu güne desteğini esirgememiştir.Allahın izniyle bundan sonrada esirgemeyecektir dedi '' Reyhanlı Ak Parti İlçe Başkanı sayın Mustafa Yıldız '' İlçe teşkilatımızda görevli tüm yönetimimiz, partimizi bir adım daha ileriye götürebilmek için verilecek her türlü göreve hazırız dedi'' Ak Parti İl başkanı sayın Av.Ahmet Atıç ziyaretten duyduğu --------- memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.