today19 Nisan 2024 Cuma Saat 18:15
Başkanımızın 2023 yılı Kutlama Mesajı

BAŞKAN HACIOĞLU: HALKIMIZIN TALEP VE BEKLENTİLERİ DOĞRULTUSUNDA 2023 YILINDA DA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Beylikdüzü'ndeki seksi kadınlar --------- web sayfasında kendilerini tanıtıyorlar.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hacıoğlu, mesajında, “Yeni bir yıl, yeni bir başlangıçtır, yeni bir umut demektir, yenilenmektir ve güçlenmektir. Aynı zamanda her yeni yıl, büyüyen umutların, yeni heyecanların, beklentilerin ve mutlu yarınların habercisidir. Yeni yılda en çok ihtiyacımız olan husus, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumaktır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve tek bir vücut olarak kenetlenişimizi, çalışarak her gün daha büyüyen bir ilçe ve ülke olduğumuzu herkese göstermektir.

Yeni yılda da hizmet sunmakla mükellef olduğumuz vatandaşlarımızın memnuniyetini esas alan bir anlayışla, onların hayat standartlarını yükseltecek hizmet ve projelere önem ve öncellik verilmiş; Reyhanlı İlçemizin sosyo-ekonomik gelişmesini daha ileri düzeye taşıyacak kamusal yatırım ve hizmetler halkımızın talep ve beklentileri doğrultusunda icra etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Reyhanlılı vatandaşlarımızın daha sağlıklı, güvenli, kaliteli ve modern bir hayat sürmelerine imkân sağlayacak, ilçemizin her bakımdan gelişmesini daha ileri düzeye taşıyacak, kalkınmasını sürekli kılacak hizmet ve yatırımlara 2023 yılında da artan bir şevk ve heyecanla devam edilecektir.

Bu inanç ve düşüncelerle, büyük beklenti ve yeni umutlarla karşılayacağımız 2023 yılının ülkemize, ilçemize milletimize ve tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm Reyhanlılı vatandaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.