today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 10:31
Başkentte Hatay Günlerinde Reyhanlı Standı Yoğun İlgi Gördü

30 Mayıs – 3 Haziran Tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Başkentte Hatay Günleri etkinlikleri tamamlandı. Reyhanlı Belediyesi standı yine en beğenilen stant seçilerek yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi de  beş gün Reyhanlı Belediyesi standına ziyarete gelen konukları ağırladı. Ayrıca Kaymakam Dr. Yusuf Güler, Reyhanlı İlçe Meclis Üyeleri, Hatay İl Genel Meclis  Üyeleri de Hatay Günleri Fuarına katıldılar.

Bakanların, Milletvekillerinin ve Bürokratların da ziyaret ettiği Reyhanlı Belediyesi standı büyük beğeni topladı.  Stant da Reyhanlı'nın kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı katalog ve kitapların yanı sıra, Meyan Şerbeti, Kömbe ve çeşitli yöresel yiyecekler tanıtılarak ziyaretçilere ikram edildi. Ayrıca Reyhanlı el sanatları, oya işlemeler ve kilim dokumacılığı tanıtıldı.Tüm ziyaretçiler ve özellikle Ankara'da yaşayan Reyhanlılı hemşerilerimiz gösterilen ilgiden ve yapılan etkinliklerden büyük --------- memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.