today26 Nisan 2024 Cuma Saat 20:52
Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ülkemizin aydınlık geleceğinin temelini oluşturan, Cumhuriyet Milli Hâkimiyettir ilkesiyle yola çıktığımız, Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da --------- hedeflemekteyiz. Muasır medeniyet seviyesi’ne ulaşmayı ilke edindiğimiz, çağdaş, demokratik, laik bir dünya devleti olarak bize bu gururu yaşatan Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarını,  aziz şehitleri ve gazileri minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıl dönümünde,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Hüseyin ŞANVERDİ

Belediye Başkanı