today26 Nisan 2024 Cuma Saat 16:58
Belediye Yüzme Kursu Öğrencileri Başkanımızı Ziyaret Etti

Belediyemiz tarafından; Cem yüzme havuzunda açılan yüzme kursları hızla devam ediyor. Yüzme bilmeyen vatandaşlarımıza, öğretmenler eşliğinde yüzme öğretilmesi amacıyla Belediye Başkanımızın talimatıyla açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. Eğitimlerini Mehmet Çelik, Barış Saraç, Ebru Atar, Ali Yerdoğan ve Burak Bahadır’ın verdiği kurslara Kız ve Erkek olmak üzere 125 kişi katılıyor.  Su Topu öğrencileri Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’yi  ziyaret etti. Başkanımız 24 ü Reyhanlı Belediye Spor lisanslı Su Topu Oyuncusu olan kurs öğrencileriyle buluştu.

Eğitimler hakkında detaylı bilgi alan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yüzmenin, diğer spor branşlarında olduğu gibi, toplum için sosyal bir karakteri vardır. Bu tür etkinlikler öğrencilerin kendilerine olan güven duygusunu geliştirir, iletişimi güçlendirir, sosyal etkinliğe ivme kazandırır. Bütün fiziksel faaliyetler ve özellikle yüzme, uzun vadeli ve kısa vadeli fizyolojik etkiler yaparlar. Bu düşüncelerle açmış olduğumuz kurslarla, gelişimsel kritik dönemde bulunan siz gençlerimize bu hizmeti sunmuş olmanın gururu içerisindeyim.  Artık yüzme bilen bireyler olarak; özel bir görev yüklenmiş bulunmaktasınız. Bu görevlerin birincisi;  başka insanlara da yüzme öğretmek, ikincisi ise; boğulma tehlikesi geçiren bir insana yardım --------- edebilmektir. Başarılarınızın devamını diliyorum.”