today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 22:05
Başkan Şanverdi Görevinden İstifa Etti

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Başkan Şanverdi, Belediye Hizmet Binamızda düzenlediği basın toplantısında, 2001 yılında göreve başladığını ve 14 yıl belediye başkanlığı yaptığını söyledi. Şanverdi, "2014 yılında Reyhanlı halkının teveccühüyle Belediye Başkanlığına seçildim. 14 yıldan buyana ilçe halkımızın hizmetinde çalıştım.  Önümüzdeki 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi yapılacaktır. Genel merkezle yaptığım istişare neticesinde istifa etmem konusunda hakkımda hayırlısı olması söylendi. Dün itibariyle Reyhanlı İlçe Kaymakamlığı'na istifa dilekçemi verdim. Bundan önce yerelde Reyhanlı halkına hizmet ettim, bundan sonra genelde inşallah Ankara'da halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğim. Reyhanlı halkımızın her zaman yanında olacağız. Bugün toplanmamızın nedeni veda değil görev değişikliği olacaktır. Eğer genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız takdir ederlerse hem Hatay'a hemde daha güzel hizmetlerde yer almak için görev alırız. Hizmet yaptığım dönemlerde her şeyi yapabildik mi? Tabii ki bitiremedik. İnsanların yaşadığı yerde sorun bitmez. Biz alt yapı ve üst yapı, eğitim, okul hizmetlerinde elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. 24 saat esasına göre çalıştık. Tüm mesai arkadaşlarımıza, belediye çalışanlarımıza --------- teşekkür ediyorum, bundan sonra da Reyhanlı’ya daha çok sahip çıkacaklarına inanıyorum." dedi.