today15 Ağustos 2018 Çarsamba Saat 06:58
Başkanımız; Fatih Aliye Müderris Ortaokulunun Hazırlamış Olduğu Kermese Katıldı

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Akparti İlçe Başkanımız Sayın Musa Yüksekgönül, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Aslan ve beraberindeki heyet, Fatih Aliye Müderris Ortaokulunun hazırlamış olduğu Kermes ve Resim sergisine katıldı.

Başkanımız Kermes açılışında yapmış olduğu açıklamasında; Saygıdeğer protokol üyeleri, sevgili misafirler… Okulumuz yararına düzenlenen kermesimize hepiniz hoş geldiniz. Okul müdürümüzün organize ettiği ve Okul aile birliğinin imece usulü ile hazırlayarak bizlere sunduğu bu güzel ikramlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada toplanan yardımlarla okulumuzun ihtiyaçları karşılanacaktır. Burada yapılan Herşey çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmesi adına yapılmaktadır. Kermesimizin Okul aile birliğimiz başta olmak üzere tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun ’’ Dedi. Açılış konuşmasının ardından resim sergisini gezen başkanımız ve beraberindeki heyet, öğrencileri ve resim öğretmenini tebrik etti.