today26 Nisan 2024 Cuma Saat 05:22
Başkanımız Kanalizasyon Çalışmalarını Yerinde Denetledi

Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi; Yeşilova Mahallesi 100. Sokakta yapımı devam eden kanalizasyon çalışmasını yerinde denetledi. Kentimizin su ve kanalizasyon ( arıza,yapım ve bakım) işlerinin Hatay Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından 8 ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen, şehrimizin altyapısında meydana gelen bir çok arızanın giderilemediği gibi kanalizasyona ihtiyacı olan yerleşim yerlerinde henüz bir ilerleme kaydedilemedi.

Yeşilova Mahallesi Muhtarı  Sayın Ahmet Benli ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Yeşilova Mahallesi 100. Sokağa kanalizasyon şebekesi döşenmeye başlandı. İş Makinesi ile kazılan yerlere büzlerin döşenmesinin ardından hanelerin tuvalet, banyo ve mutfak giderleri bağlanarak 100. sokağın kanalizasyon sorunu çözüme kavuşmuş olacak. Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi çalışmaları yerinde denetlemek üzere Yeşilova mahallesine geldiği esnada  Mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisi üzerine başkanımız  ' İmkanlar dahilinde kentimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Su ve Kanalizasyon işi bizim işimiz değil deyip vatandaşlarımızı mağdur etmemeye gayret gösteriyoruz. Umarız Büyük Şehir Belediyesi en kısa zamanda vatandaşlarımızın bu sıkıntılarını görmeye başlar ve mağduriyetler  giderilir.' dedi. Mahalle sakinleri ile yapılan görüşmenin ardından yetkililerden bilgi alan başkanımız yine mahalle sakinleri tarafından alkış ve zılgıtlarla uğurlandı.

---------