today16 Nisan 2024 Salı Saat 09:59
Başkanımız, Osmaniye'de Hayatını Kaybeden Öğrencilerin Cenaze Törenine Katıldı

Reyhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Osmaniye'den gezi dönüşü elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İskenderun 5 Temmuz İlkokulu gençlerimizin cenaze törenine katıldı.

Cenaze törenine Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ, Hatay Valimiz, Hatay Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız da katıldı. Hatay’ın İskenderun ilçesinden gezi için Osmaniye’deki Karatepe Müzesi ve Aslantaş Milli Parkı’na giden İskenderun 5 Temmuz okulu öğrencilerini taşıyan otobüs, dönüş yolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Cevdediye Kasabası Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen feci kaza sonucu hayatını kaybedenlerin cenaze törenine katılan Başkanımızı; “1’i öğretmen, 5’i sivil, 8’i öğrenci olmak üzere 14 vatandaşımızı toprağa verdik. Acımız çok büyük kelimelerle tarif etmek mümkün değil. Bu olay bizim yüreğimizi yaraladı. Hatay’ımızın başı sağ olsun. Vefat eden evlatlarımızın mekanları cennet olsun. Hayatlarını kaybeden sivil vatandaşlarımıza, öğretmen ve öğrencilerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum. Şu anda hastanede tedavi görmekte olan yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum"dedi.