today26 Nisan 2024 Cuma Saat 04:43
Başkanımız Paşahöyük Mahallesi Parkını Ve Muhtarlık Binasını Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Akparti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül ve beraberindeki heyet Paşahöyük Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkı ve muhtarlık binasında incelemelerde bulundu.

Mahalle muhtarı İbrahim Şanverdi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmış olduğu açıklamada; "Sayın Belediye Başkanım, ilçe başkanım ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz… mahallemize hoş geldiniz… Büyükşehir yasası ile Reyhanlı belediyesine bağlanan mahallemizin sorunları, Belediye başkanımız sayesinde Allaha çok şükür tek tek çözüme kavuşturulmaktadır. Mahallemizin en büyük eksikliklerinden olan çocuk parkımız ve muhtarlık binamız Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi’nin talimatı ile yapılarak hizmete girmiş bulunmaktadır. Halka hizmette sınır tanımayan başkanımıza huzurlarınızda mahalle halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.
Başkanımız Hüseyin Şanverdi, "Modern mimari yapı ile mahalle halkının hizmetine sunulan muhtarlık binası ve çocuk parkı halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın inşallah… Reyhanlı ilçemizin 47 mahallesi vardır. Paşahöyük mahallemizde bunlardan sadece bir tanesidir. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda eksik görülen hususlar bir program dahilinde sıralanarak giderilmeye çalışılmaktadır. Muhtarlarımız ve halkımız tamam diyene kadar Allahın izni ile hizmetlerimiz devam edecektir. Burada en önemli mesele belediyemizin sınırlı imkanları ile yapılan bu hizmetlerin devamlılığını sağlayabilmektir. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz zaman zaman gelip kontrol edeceklerdir ama sayın muhtarım ve saygıdeğer mahalle halkımıza büyük görev düşmektedir. Muhtarlık binası ve çocuk parkımızın korunması görevini sizlere bırakıyorum. Özellikle de yeni dikilen ağaç fidanlarının bakımını ihmal etmezseniz minnettar oluruz. Bu temennilerle muhtarlık binanız ve çocuk parkınız tekrardan hayırlı uğurlu olsun." dedi.