today22 Ekim 2019 Salı Saat 19:06
Hatay Birlik Vakfı Başkanı ve Üyeleri Başkanımızı Ziyaret Etti

Hatay Birlik Vakfı Genel Başkanı Sayın İhsan Aydeğer, Başkan yardımcısı Sayın Mehmet Önal ve üyeleri; Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret ederek, Onur Üyeliği Beratı ve plaketi takdim ettiler.

Vakıf Genel Başkanı Sayın İhsan Aydeğer, yaptığı açıklamada yeni kurulan vakfın yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Merkezi Ankara’da olmak üzere yeni kurulan ve Antakya’da da İl Genel Meclis üyesi Mehmet Güler Başkanlığında kurulan şube çalışmalarından söz eden Genel Başkan Aydeğer, “Tüm Hatay’lıları birlik ve beraberlik içinde kucaklayacağız. Yardımlaşma çalışmaları yapacağız. Amacımız içerisinde fakir yoksul ve başarılı öğrencilere burs vererek okumalarını sağlamak ve okul bitiminde iş sahibi olmasını sağlamakta vardır” dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ise, vakfın amaçları doğrultusunda   kendilerine düşen görevi  eksiksiz yerine getirmek için gerekli çabayı göstereceklerini söyledi.  Genel Başkanı Sayın İhsan Aydeğer Başkanımıza üyelik rozeti takıp, Onur Üyeliği Beratı ve plaketi takdim ettiler.