today26 Nisan 2024 Cuma Saat 04:21
İl Milli Eğitim Müdürü Başkanımızı Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Osman Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Sayın Cemil Tünek ile Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’ye nezaket ziyaretinde bulundular. Göreve yeni başlayan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Osman Şimşek, Başkanımızı ziyaretinde çeşit konularda fikir alış verişi yaparak, okullar ve eğitim konularında değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; eğitime verdiği destekleri anlatarak, Bu desteklerin artarak süreceğini belirtti. Dersliklerinin sayısının artışından, yaptırılan okullara, kütüphanelere, okullara götürülen hizmetlere bir çok konuda değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi;  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.