today26 Nisan 2024 Cuma Saat 17:32
Reyhanlı Aziz Şehidini Sonsuzluğa Uğurladı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Tepe beldesinde, 06 Nisan 2016 günü bölücü terör örgütü mensupları tarafından otomobiline açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Sait Çelik için, ilçemizde tören düzenlendi.

Törene Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi yanı sıra Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Mehmet Öntürk, HBB Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş, 39. Mknz. Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Reyhanlı Garnizon Komutanı Binbaşı Hacı Nuri Ünal, ilçe belediye başkanları, askerler, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Evli ve bir çocuk babası olan Şehit Uzman Çavuş Çelik’in naaşı, akşam namazını müteakiben Reyhanlı Atike Hanım Camisinde İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Reyhanlı Bayır Şehitliğine getirilerek burada Yasin-i Şerif tilaveti, dualar ve tekbirlerle toprağa verildi.

Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz.