today16 Nisan 2024 Salı Saat 12:18
Reyhanlı Belediyesi Üst Yapı Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Reyhanlı Belediyesi, İlçenin tüm cadde ve sokaklarında çalışmalarını hızla sürdürüyor. Şehrin modern ve estetik bir görünüm kazanması için Reyhanlı'nın tüm noktalarında kış şartlarında bozulan yolların onarım ve yenilenme çalışmaları devam etmekle birlikte, Bahçelievler mahallesi Kardelen Sokak ve Kardelen sokakla bağlantılı sokaklarımıza parke taşı döşeme çalışması şuan devam etmektedir. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan; çalışmaları yerinde kontrol ederek yetkililere direktif verdi.

Başkanımız yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi; "Birçok Eğitim Kurumunun yapılması ile birlikte son zamanlarda ilçemizin en gözde semtlerinden biri haline gelen Bahçelievler mahallesi kardelen sokak ve Kardelen sokağa bağlantılı sokaklarımızda parke taşı döşeme çalışmalarımız devam etmektedir. Allahın izni ile en kısa zamanda tamamlanacaktır. Eş zamanlı olarak diğer cadde ve sokaklarımızda da parke taşı ve asfalt yama çalışmalarımız devam etmektedir. Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz, Garaj Amirliğimizle koordineli olarak çalışmaktadır. Kentimizde bozuk yol bırakmayana kadar çalışmalarımız devam edecektir" dedi.