today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 08:02
Reyhanlı Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından Kaçak Et Baskını

Reyhanlı Belediyesi Zabıta ve Polis ekiplerince kaçak kesim yapılan hayvan ahırına baskın yapılarak, yaklaşık 4 büyük baş hayvanın kesildiğini tespit etti ve kilolarca kaçak ete el koydu.

Belediyemizin Zabıta ekipleri, polisin desteğiyle Yeşilova mahallesinde bulunan bir hayvan ahırına baskın yaptı. Kaçak kesim yapıldığı belirlenen hayvan ahırının bir bölümünde kesilmiş 4 büyük baş hayvan ve kilolarca et ele geçirildi. Ahırda bulunan adı açıklanmayan şahıs hakkında, Sağlıksız ve hijyen koşulları olmayan, ruhsatsız ve mühürsüz kaçak et kesimi yapmaktan dolayı idari para cezası verildi. Piyasaya sürülmek üzere ele geçirilen etler, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık --------- Müdürlüğü'ne teslim edilerek imha edildi.

WhatsApp Image 2018-05-31 at 10.31.46 (2).
WhatsApp Image 2018-05-31 at 10.31.46 (1).