today19 Nisan 2024 Cuma Saat 20:39
Reyhanlı Zabıtası Ruhsatsız İşyerlerine Müdahale Etti

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler işyerlerine yaptığı denetimlerde, bir işletmeye ait İşyeri Açma Ve Çalıştırma Ruhsatı bulunmadığından dolayı iş yerine müdahale edilerek faaliyetten men etti.

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 3572 sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin kanun gereği, ruhsatsız faaliyet gösteren iş yerini mühürleyerek kapatma işlemi yapmıştır.
ilçe genelinde bulunan tüm işyerlerine yönelik denetimlere devam edilmektedir. Yapılan denetimler neticesinde İşyeri Açma Ve Çalışma Ruhsatı almadan faaliyet gösteren işletmelere göz yumulmayacağını belirten Zabıta ekiplerimiz, İşyeri sahiplerinin bir an önce belediyemize gelerek Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne müracaat etmelerini ve iş yerlerine ruhsat almaları gerektiğini, Aksi taktirde gerekli yasal işlemlerin yapılacağını bildirdi.