today19 Nisan 2024 Cuma Saat 09:19
Yayladağı İlçesi 2 Nolu Konaklama Tesisindeki Türkmen Sığınmacıları Ziyaret

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ve İlçe Belediye Başkanıları ile birlikte, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'indeki 2 nolu konaklama tesisindeki Suriye'den gelen Türkmen sığınmacıları ziyaret etti.

Başkanımız ve berabirendeki heyet, Suriye'den gelen Türkmenlerin yerleştirildiği çadır kenti ziyaret ederek komşumuz olan Türkmen sığınmacıların sorunlarını dinlediler.
Türkmen kardeşlerimizin içinde bulunduğu durumu yakinen gözümüzle görmek, eksikleri, ihtiyaçlarını bilmek ve moral vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyleyen başkanımız, Bayırbucaklı Türkmen kardeşlerimizle bir ve beraber olduğumuzu ve Ensar olmanın gerekliliğini yerine getirmek maksadıyla bu - sorumluluğumuzun bilincinde hareket ederek yardımlarımızı sürdüreceğimizi dile getirdi.