today26 Nisan 2024 Cuma Saat 19:31
Kamuoyuna Duyuru:

Saygı değer Reyhanlılı Hemşerilerim; Bilindiği gibi bir yandan su şebekesi değişimi, bir yandan DOĞALGAZ şebekeleri yapımı ve bir yandan da TELEKOM ve TEDAŞ alt yapısının iyileştirilmesi çalışmaları sürmektedir. Bu çalışmaların uzun vadede önemli ve değerli olduğunun bilinmesi gereklidir. Gelecek nesiller için ve daha güzel yarınlar için bu çalışmaları önemsiyoruz. Bu güzelliklere kavuşabilmek için de, kazı çalışmalarının yapılması ve halkımızın bir takım zorluklara göğüs germesi gerekmektedir. Yapılan kazı çalışmalarının hayatı zorlaştırdığının farkındayız. Bu iş ve işlemlerin ivedilikle yapılabilmesi için Hatay Büyük Şehir Belediyesi yetkilileri ile sürekli görüşmeler gerçekleştirmekteyiz.
Hatay genelinde alt yapı çalışmalarının planlanmasını ve yapılmasını organize eden kurum Hatay Büyük şehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezidir. İlçe belediyesi olarak Büyükşehir AYKOME kararına müdahale etme hakkımız bulunamamaktadır.
Büyükşehir Belediyesinin geç gelen hizmetinden kaynaklanan sorunların giderilmesi amacıyla taleplerimizi sürekli iletiyoruz. İlçemizde meydana gelen çalışmalardan kaynaklı toz bulutlarını, en aza indirmek amacıyla temizlik işleri müdürlüğümüz personelleriyle çalışma yapılan cadde ve sokaklarda süpürme faaliyeti icra etmekteyiz. Biz üzerimize düşen görevi fazlasıyla ifa ediyoruz.
Büyükşehir belediyesinin çalışmaları hızlandırması ve beton asfaltlama yapması, bu mümkün değilse, ilk aşamada yama asfalt çalışması yapması gerekmektedir.
Bu bağlamda sosyal medyada bilinçli bir şekilde belediyemizi hedef alan paylaşımlara itibar edilmemesini rica ederim.
Saygılarımla….
Mehmet HACIOĞLU