today19 Nisan 2024 Cuma Saat 04:59
Kutlu Doğum Özel Konseri Büyük İlgi Gördü

İlahi Sanatçısı Ahmet Kemal, Kutlu Doğum Özel Konseri için Reyhanlı’ya geldi. Reyhanlı Belediyesi Saray Düğün Salonunda gerçekleşen konsere; Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi, Kaymakam Sayın Dr. Yusuf Güler, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe  Müdürleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuranı kerim dinletisi ardından Reyhanlı Müftüsünün yaptığı Kutlu Doğum Haftası konuşması İlahi Konserine renk kattı. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’nin de yaptığı konuşmanın ardından,  İlahi Sanatçısı Ahmet Kemal Kutlu Doğum Özel Konserini verdi. Katılımcıların beğenisini toplayan sanatçı, gördüğü ---------  ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.