today26 Nisan 2024 Cuma Saat 04:06
Özel Çekilişimizde Ödüller Sahiplerini Buldu

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi tarafından düzenlenen, 29 Ekim 2012 tarihinde facebook beğenenleri arasında yapılan 8. yıl özel çekilişimizde ödüller sahiplerini buldu. Sırasıyla; Televizyon kazanan Fetullah Kaplan, Cep Telefonu kazanan Mehmet Sait Celiloğulları, Bisiklet kazanan Mehmet Mustafa Altıok, Fotoğraf Makinesi kazanan Kadir Sami Koçer, Mp3 Çalar kazanan Furkan Tutar ödüllerini Başkanımızın elinden aldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, yapılan etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini belirterek, hediye kazanan talihlileri tebrik etti. Faaliyetlerin ve etkinliklerin www.reyhanli.bel.tr adresinden takip edilebileceğini belirten Başkanımız Belediyenin Facebook ve twitter adreslerinin de aktif olarak kullanıldığını sözlerine ekledi. Ödül sahipleri, yapılan --------- çalışmalar ve etkinlikler için Belediye Başkanımıza teşekkürlerini sundular.