today19 Nisan 2024 Cuma Saat 21:47
Temiz Okullar Sağlıklı Nesiller Projesi

Reyhanlı belediyesi, ilçemizde bulunan ilk ve ortaöğrenimi kapsayan okullarda dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Projenin Adı: "Temiz Okullar, Sağlıklı Nesiller"

Projenin Sloganı: "Reyhanlı Belediyesi'nden Eğitime Tam Destek"

Projenin Amacı:

1. Reyhanlı genelindeki ilk ve orta öğrenimdeki 124 okulun dezenfeksiyon çalışmasınn gerçekleştirilmesi.

2. İlçede yıl boyunca larva, uçkun, açık alan kene, kapalı alan haşere ve dezenfeksiyon ilaçlama çalışmalarının yapılması.

3. Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlara Sosyal Belediyecilik anlayışının hissetirilmesi.

4. Reyhanlı genelindeki tüm okulların bahçelerinin temizliğini yapılarak eğitim - öğretim döneminde çocukların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerine katkı sunulması.

Projenin Kapsamı: Reyhanlı ilçe sınırları içerisinde bulunan 124 adet ilk ve orta öğrenimdeki tüm okulları kapsayacaktır.

Projenin Finansmanları:

1. Reyhanlı Belediye Başkanlığı