today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 18:18
Valimiz Başkanımıza Teşekkür Belgesi Verdi

Valimiz   Başkanımıza Teşekkür Belgesi Verdi

Mikro kredi desteği alarak ev hanımlığından iş kadınlığına adım atan girişimci kadınlar, Belediye Başkanları ve iş adamları;  Dörtyol ilçesi Fourway Otel’de gerçekleşen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe, Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi,  İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Erzin Kaymakamı İskender yönden, Antakya Belediye Başkan Vekili Aytaç Kınay, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Payas Belediye Başkan Vekili Sakine Okur Kızgın,  işadamları ile girişimci kadınlar katıldı.

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz yemekte yaptığı konuşmada, mikro kredi projesinin, ‘Her uzun yolculuk küçük bir adımla başlar’ sözüne güzel bir örnek olduğunu vurgulayarak, ‘Önceden evine ekmek götüremeyen hanımlar bu proje ile tanıştıktan sonra aile bütçesine katkı sunmanın yanı sıra, yanında sigortalı işçi çalıştırmaya başladı. İşte bu kadar güzel bir proje. Belediye başkanlarımızı, işadamlarımızı bu anlamlı projeye destek olmaya davet ediyorum.’dedi. Vali Lekesiz, projeye destek veren Kaymakamlara, Belediye Başkanlarına, mikro kredi uygulamasının yaygınlaşması için oy birliği ile karar alan İl Genel Meclisi Üyelerine, işadamlarına, mikro kredi çalışanlarına, mikro kredi desteği alarak iş kuran girişimci kadınlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz;  Başkan Vekili Ahmet Birsel, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve işadamlarına --------- desteklerinden dolayı teşekkür belgelerini verdi.