today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 22:09
Yeni Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Başkanımızı Ziyaret Etti

İlçemize yeni atanan Emniyet Müdürü sayın Mustafa Özkan, belediye hizmet binamıza gelerek Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi' yi makamında ziyaret etti. 3' üncü sınıf Emniyet Müdürü olan sayın Mustafa Özkan, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görevli iken emekliliğe ayrılan eski İlçe Emniyet Müdürümüzün yerine ilçemize atandı. Tanışma ziyaretinde başkanımız '' Yeni göreviniz; öncelikle size, ailenize ve ilçemize hayırlı olsun. Çok değerli mesai arkadaşımız eski ilçe emniyet müdürünün emekli olası ile üzülmüştüm ama sizin gibi değerli bir mesai arkadaşıma kavuşmanın şuan mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah bundan sonra kentimize birlikte hizmet edeceğiz'' dedi ve ziyaretten --------- duyduğu memnuniyetini dile getirerek Emniyet Müdürü sayın Mustafa Özkan'a teşekkür etti.