today26 Nisan 2024 Cuma Saat 04:27
Yüzme Kursu Öğrencileri Başkanımızı Ziyaret Etti

Su Topu öğrencileri Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’ye desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkanımız 24 ü Reyhanlı Belediye Spor lisanslı Su Topu Oyuncusu olan kurs öğrencileriyle buluştu.

Belediyemiz tarafından; Cem yüzme havuzunda açılan yüzme kursları hızla devam ediyor. Yüzme bilmeyen vatandaşlarımıza, öğretmenler eşliğinde yüzme öğretilmesi amacıyla Belediye Başkanımızın talimatıyla açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. Verilen kurslara Kız ve Erkek olmak üzere 125 kişi katılıyor.

Eğitimler hakkında detaylı bilgi alan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; Sporculara her zaman destek olduklarını ve desteklerinin aralıksız devam edeceğini dile getirdi. Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti ifade eden --------- Başkanımız ziyaret dolayısıyla Öğrencilere ve Hocalarına teşekkür etti.