today28 Nisan 2024 Pazar Saat 18:35
Zabıta Müdürlüğümüzden Öğrencilere Trafik Hizmeti

Belediyemizin Zabıta Müdürlüğü okul önlerinde trafik zabıtası çalışması başlattı. Can ve mal güvenliği açısından ilçedeki trafik akışının yoğun olduğu caddelerde okul giriş ve çıkışlarında öğrencilerin güvenli geçişini sağlamak amacıyla Belediyemizin trafik zabıta ekipleri okul önlerinde önlem alıyor.

Trafiğin yoğun olduğu saatlerde ulaşım güvenliğini sağlamak için okul önlerinde görev alan zabıta ekipleri öğrenci ve yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesi için trafiği yönlendiriyor. Ayrıca Belediyemizin Zabıta Müdürlüğü, okul önlerinde giriş ve çıkış saatleri öncesinde trafik akışını engelleyecek araç parklarına da izin vermemektedir.

Bu uygulamamızdan öncelikle velilerin ve öğretmenlerin memnun olduklarına şahit olduk. Okullarımızın bulunduğu ana caddelerde olası kazaların önüne geçmek adına gerekli trafik tedbirlerini trafik zabıtamız aracılığıyla alamaya devam ediyoruz, Araç sürücülerinden de okul güzergâhlarında trafik işaret ve işaretçilerine - uyarak destek olmalarını bekliyoruz.