today18 Ağustos 2017 Cuma
Belediye-iş Sendikası Genel Başkanı Belediyemizi Ziyaret Etti

Belediye-iş Sendikası Genel Başkanı Belediyemizi Ziyaret Etti

Belediye-iş sendikası Genel Başkanı Sayın Nihat Yurdakul, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Şükrü Erol, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye-iş sendikası üyeleri; Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret etti.

Hizmet kalitesi konusunda fikir alış verişi yapılan görüşmelerde, çeşitli konular konuşuldu. Belediye çalışanları ile ilgili istatistikî bilgiler paylaşan Başkanımız, ödenen tazminatlar ve çalışanlara verilen haklardan bahsetti. Başkanımız; günün anısına Belediye-iş sendikası Genel Başkanı Sayın Nihat Yurdakul’a plaket verdi. Yurdakul memnuniyetlerini ifade ederek ziyaretten ayrıldı.