today10 Mayıs 2024 Cuma Saat 08:58
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıl dönümü, Reyhanlı'da coşkuyla kutlandı.
Reyhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Sarsar’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Kutlama programına; Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Vali Yrd. Mehmet Eriş, Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Garnizon komutanı J.Yüzbaşı Hacı Nuri Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karasu, İlçe Müftüsü Murat Akçay, kurum müdürleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gençlik adına öğrencilerin şiir okuması, 19 Mayıs konulu temaların okunması,karate gösterileri ve son olarak halat çekme müsabakası ile tamamlandı. Başkanımız Hüseyin Şanverdi; halat çekme yarışmasında birinci olan Oğulcan Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri başta olmak üzere karate gösterisi yapan sporcular ve şiir okuyan öğrenci ve eğitmenleri tebrik etti.