today28 Nisan 2024 Pazar Saat 13:35
650 Kişilik İftar Çadırımız Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırımızda; yoksul, kimsesiz vatandaşlara, fakir ailelere ve tüm halkımıza hizmet verilmektedir. Ramazan ayı boyunca 650 kişiye 3 çeşit yemek ve tatlı ikram edilmektedir.

Ramazan ayıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, "Reyhanlı'lılar olarak bu mübarek ayı hep birlikte idrak etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ayın manevi atmosferinden milletçe faydalanacağımızı ümit ediyoruz. Her zaman olduğu gibi; bolluk, bereket ve rahmet ayında belediye olarak tüm halkımıza sahip çıkmak, özellikle fakir ve yoksul ailelere destek olmak için çaba harcamaktayız. Herkesi bu mübarek günlerde birarada olmaya ve birlikte iftara davet ediyorum. Bu vesile ile Ramazan ayının bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"