today26 Nisan 2024 Cuma Saat 13:37
Anadolu İmam Hatip Lisesi 2012 Yılı Yatırım Programına Alındı

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi Anadolu İmam Hatip Lisesinin okul sorunun çözümlendiğini söyleyerek, "Sırada Kız Teknik Meslek Lisesi binası var" dedi.

İki okulun da yıllardır farklı liselerin binalarında eğitim gördüğünü söyleyen Belediye Başkanı Şanverdi, Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yapılan görüşmelerden sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne bina yapımı için harekete geçildiğini ve 2012 yılı yatırım programına alındığını belirtti. Başta Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu’nun büyük emeği olduğunu sözlerine ekleyen Şanverdi, "İmam Hatip Lisesi 2012 yılı yatırım programına alındı. En kısa sürede ihalesi yapılarak inşaatına başlanılacak" dedi.

Şanverdi, 16 derslikli yapılacak okul için  Bahçelievler Mahallesi'nde belediyeye ait 5983 m2.lik alanın tahsis edildiğini belirten Şanverdi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi yapımı içinde çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, "Eğitim alanında bu iki okulun kazandırılması ile önemli bir eksiklik giderilmiş
olacaktır. Emeği geçen Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Milletvekillerimize Reyhanlı halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Rehber Gazetesi